Дружина “Холостяка” Добриніна рада, що її 8-місячний син ще нічого не розуміє (ФОТО)

На кадрах видно, що Даша у простому спортивному костюмі сидить на підлозі та обіймає маленького Лева. Малюк теж обіймає і цілує матусю у відповідь.

Війна, яку розв’язала Росія проти України, торкнулася всіх жителів нашої країни, особливо важко її сприймають старі, жінки та діти. Особливо діти, адже їхня психіка ще слабенька і вони не можуть зрозуміти, що відбувається.

Даша Квіткова, яка є відомою українською блогеркою, нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію свого 8-місячного сина. Нижче Даша Квіткова підписала: “Я рада, що він нічого не розуміє.” Вона має на увазі, що її син перебуваючи у дитячому віці ще не знає, що таке війна і це добре. Не потрібно, щоби дитячу психіку травмувала ця війна. Хоча малюк нічого поки що не розуміє, проте він відчуває емоції матері. І видно, що він, щоб заспокоїти мама, цілує її у відповідь.

Фото виглядає по-домашньому. Тільки немає Микити Добриніна, який нині перебуває у теробороні Києва.
На кадрах видно, що Даша у простому спортивному костюмі сидить на підлозі та обіймає маленького Лева. Малюк теж обіймає і цілує матусю у відповідь. Виглядають вони дуже мило і по-домашньому, не вистачає лише зіркового тата Микити Добриніна, який вступив до лав тероборони у Києві.

Ось, що розповідає один з учасників захисту України:

“Тільки понад тиждень тому я познайомився із групою молодих людей, які зголосилися добровольцями у центрі у Києві воювати за Україну.
Більшість з них нещодавно закінчили школу. Вони сказали мені, що після триденної базової підготовки вирушать на передову чи дуже близько до неї.

Максим Луцик, 19-річний студент-біолог, сказав мені, що його не бентежить спроба стати солдатом менш як через тиждень навчання. Йому вдасться після п’яти років служби у скаутах не лише опанувати навички, а й трохи потренуватися зі зброєю.
Максим вирушив до свого друга Дмитра Кисиленка, 18 років, який вивчав економіку в тому ж університеті.

Дмитро сказав мені: “Я навчився стріляти та поводитися в бою, а також багато іншого, що буде дуже важливо в бою з росіянами». Я спитав його, чи не боїться він того, що попереду.
“Людині властиво боятися, і, звичайно, в глибині душі мені трохи страшно, тому що ніхто не хоче вмирати, проте всі вірять, що перемога за Україною.”

Бережіть себе та своїх близьких.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.