“За добу проходить 60 тисяч людей”: Маша Єфросиніна відвідала львівський вокзал та показала, як живуть переселенці

Телеведуча Маша Єфросиніна зараз перебуває у Львові, де активно спілкується зі світовими ЗМІ, а також долучається до місцевих волонтерських штабів.

Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України телеведуча Маша Єфросиніна активно зайнялася волонтерською діяльністю. Щодня вона виходить у прямі ефіри до своїх підписників, аби підтримати їх та повідомити про важливі новини, підтримує українську армію фінансово, а також спілкується з іноземними журналістами. Для того, аби розповісти правду про війну Маша приїхала до Львова, де зараз зібралися представники головних світових ЗМІ.

Окрім того, Єфросиніна показала, як у Львові зараз на вокзалі зустрічають переселенців. За словами теледіви, за добу тут проходить понад 60 000 пасажирів. При цьому вокзал забезпечений їжею, ліками, спальними місцями та волонтерами, які координують усі процеси.

Маша Єфросиніна волонтерить у Львові
Маша Єфросиніна волонтерить у Львові

“Сьогодні я приїхала на залізничний вокзал Львова, щоб розказати, як тут відбувається робота. За добу через вокзал проходить у середньому 60 тис. людей”, – поділилася теледіва.

Маша розповіла, що люди на вокзалі налякані та шоковані, тому кожен із них потребує підтримки. Для цього на місці працюють волонтери та психологи, які забезпечують переселенців з усієї країни їжею, гарячим чаєм та допомагають з житлом.

Маша Єфросиніна волонтерить у Львові
Маша Єфросиніна волонтерить у Львові

“Переважна кількість людей перебуває у важкову емоційному стані. Вони просто стоять по кілька годин перед табло, і нічого не розуміють – такі сильні травми від пережитого вдома”, – додала Єфросиніна.

Також телеведуча показала, що деякі люди залишаються ночувати просто у приміщенні вокзалу. Для цього волонтери організували тут спальні місця з ковдрами та матрацами.

Маша Єфросиніна волонтерить у Львові
Маша Єфросиніна волонтерить у Львові

“Всі куратори та волонтери тут працюють завзято, та кожен вірить в нашу перемогу”, – додала Маша.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".