Світлана Лобода забула про життя в Україні і змінила громадянство: повертатися на Батьківщину більше не планує?

Відома російська співачка українського походження Світлана Лобода на тлі війни в Україні раптово змінила своє громадянство. Усі деталі в статті.

Світлана Лобода народилася та виросла у Києві. Там вона зробила перші кроки в шоу-бізнесі, ставши солісткою групи пост-радянського простору “ВІА Гра”. Та й свою успішну сольну кар’єру Лобода теж почала будувати у Незалежній. Все змінилося останніми роками, коли Світлана перетворилася на одну з найбільш високооплачуваних співачок Росії.

За свій виступ на корпоративах українська поп-діва вимагала гонорар у 8 мільйонів рублів. На батьківщину 39-річна зірка навідувалася рідко. До того ж, як з’ясувалося, Лободу з Україною вже давно нічого не пов’язує. Декілька років тому Світлана отримала громадянство Мальти. Про це розповів музичний продюсер, керуючий партнер Міжнародної концертної агенції “РУ-КОНЦЕРТ” Кирило Чибісов.

Світлана Лобода забула про життя в Україні і змінила громадянство

Стало відомо, з ким зустрічається Світлана Лобода
Світлана Лобода забула про життя в Україні і змінила громадянство

Невелика острівна держава у Середземному морі входить до Євросоюзу. За словами продюсера, на правах громадянки Європи Лобода вимагала від організаторів концертів, щоби гонорари їй виплачували виключно в євро.

“Переживати за Лободу не варто. Вона взагалі громадянка Мальти. Відмовилася від українського громадянства. Лобода давно консолідувала всі свої капітали на Мальті. Навіщо тут сльози лити та цирк влаштовувати? Ми всі розуміємо: популізм, і таке інше”, – розповів Чібісов агентству “ФАН”.

Кирило впевнений, що Лобода зовсім не переймається своїм майбутнім, адже вона вже давно влаштувалася в Європі. За останні роки Світлана сколотила непоганий капітал, тому тепер може дозволити собі безбідне життя і при цьому не працювати.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".