Поп-діва Тіна Кароль після біженства до Польщі не може дивитися на війну в Україні: “Дуже боляче”

Поп-діва української естради Тіна Кароль після початку війни в Україні виїхала до Польщі, але її серце крається. Артистка не може без болю дивитися на все, що відбувається на Батьківщині.

Коли в Україні 24 лютого почалася війна, яку розв’язала росія, Тіна Кароль знаходилася вдома. На самому початку зірка молилася за мир у жіночому монастирі, не приховуєчи свого болю та тривоги – серцем вона відчувала, що буде щось недобре. Передчуття артистку не підвели.

Кілька днів вона продовжувала молитися в монастирі, а потім зрештою вирішила поїхати з України, оскільки рашистами обстрілювалася місцевість поблизу з будинком Тіни в Зазим’ї. Його їй ще за життя подарував покійний чоловік Євген Огір, який помер у 2013 році після тривалої боротьби з раком. Від шлюбу з ним у зірки залишився син Веніамін, хлопець давно живе і вчиться у Великобританії. Варто зауважити, що після смерті коханого Кароль жодного чоловіка не представляла публіці, як свою другу половинку – її серце досі з Євгеном.

Тіна Кароль і Євген Огір
Тіна Кароль після біженства до Польщі не може дивитися на війну в Україні

Від війни співачка втекла до Польщі. У Варшаві вона неодноразово збирала і продовжує збирати мітинги за мир і закриття неба над Україною, аби російські ракети не винищували українців та житлову інфраструктуру. Від цього рішення залежить багато чого, однак вже 21 день воєнних дій небо досі відкрите.

Попри те, що наразі Тіна знаходиться в безпеці за кордоном, вона активно слідкує за ситуацією на Батьківщині. В Інстаграмі Кароль з’явився ролик, в якому поєднані кадри мирного минулого та нинішні руйнування через російську агресію.

Зірка знову закликала закрити небо над Україною, а одна з підписниць прокоментувала:

“Дуже боляче на це все дивитися і розуміти, що це наша реальність, наше сьогодення”.

Тіна Кароль після біженства до Польщі не може дивитися на війну в Україні
Тіна Кароль після біженства до Польщі не може дивитися на війну в Україні

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".