45-річний Андрій Шевченко прихистив дітей-біженців у себе вдома в Лондоні: на цьому не збирається зупинятися

Будинок футболіста Андрія Шевченка знаходиться у графстві Суррей у Великій Британії. Сюди видатний спортсмен запрошує дітей-біженців з України.

Андрій Шевченко вже довгий час мешкає у Великій Британії разом із родиною, де має власне житло. Тим не менш, футболіст не залишається осторонь біди, яка спіткала його Батьківщину 24 лютого – повномасштабне вторгнення російських військ на територію України.

Андрій облаштував у себе вдома, в Англії, місця для дітей-біженців з усієї України. Зараз видатний футболіст готується приймати перших дівчаток та хлопчиків, які втекли від боїв на Батьківщині, разом зі своє дружиною – американською моделлю Крістен Пазік.

“Ця війна дуже жорстока. Важко побачити як руйнуються міста, гинуть люди. Я батько чотирьох дітей і не можу цього терпіти. Я бачив зображення дітей, які вмирають, бомби, які потрапляють у дитячі лікарні… Не думаю, що якась людина у світі зможе це витримати”, – наголосив Шевченко.

Андрій Шевченко прихистив дітей-біженців
Андрій Шевченко прихистив дітей-біженців

Також зірка українського футболу запустив ініціативу Play Your Part for Ukraine, завдяки якій люди з усього світу можуть допомогти Україні.

“Я намагаюся підтримати свою країну, привернути увагу, говорити саме про те, що відбувається. Звичайно, я намагаюся зібрати гуманітарну допомогу та допомогти біженцям. Не думаю, що в Україні зараз є місця, де ти почуваєшся в безпеці. Я не можу в це повірити, іноді це схоже на поганий сон”, – прокоментував Андрій Шевченко.

Андрій Шевченко та його дружина Крістен Пазік
Андрій Шевченко та його дружина Крістен Пазік

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення на територію України. Щодня та щоночі жителі практично усіх областей чують звуки сирен, а на півночі, півдні та сході точаться запеклі бої з ворогом.

Українські зірки також активно беруть участь у сучасних подіях – долучаються до тероборони, волонтерять та розповсюджують важливу інформацію.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".