“Біженські новини”: знайшовся 70-річний екс-мер Києва Леонід Черновецький, який розповідає про Штати (Відео)

Найколоритніший політик, колишній очільник нашої столиці, Леонід Черновецький, вирішив створити власні новини та розповісти про життя у Штатах.

Наша країна не схожа на жодну іншу. Лише у нас посаду очільника міста може колишній спортсмен, який прийшов на зміну не менш різнобічній у талантах людині. Досі Україна пам’ятає колоритного мера – Леоніда Черновецького.

Згадують його не тільки кияни через співочий талант, який неодноразово демонстрував політик і навіть видавав свої збірки. У 2010 році не було жодного телеканалу, який би не показав сюжет з хітом “Рідна мати моя” від голови столиці.

Та згодом місце у медійному просторі зайняли інші нагальні події та проблеми, а постать Черновецького відійшла на інші далекі плани. Втім, зараз екс-політик активізувався і навіть рекламою просуває власний канал на Ютубі. Випускає Леонід Михайлович “Біженські новини”, де ділиться своїм власним поглядом на життя за океаном.

“Непогано живуть”, – розповідає колишній мер про тих, хто наважився поїхати у Штати.

У коментарях запитується здебільшого молодь про те, як можна потрапити до США і чим там займатися. Особливо цікавить переїзд працівників ІТ-сфери.

Нагадаємо, що Леонід Черновецький став мером столиці у 2006 році. Вже тоді нинішній очільник, Віталий Кличко, був його конкурентом, але перевершити не зміг. За колишнім головою Києва були помічені ідеї книговидання, коли у 2009 році “Як стати мільйонером”, а у 2008 видавав книгу “Сповідь мера”. Цікаво, що сам політик говорив, що на створення свого другого рукопису його надихнув улюблений домашній котик Яша.

Схожі статті

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.