Лоліту не хвилює війна в Україні, головне для неї ціна цукру: з чого ж варити варення? (відео)

Співачку цікавить ціна на цукор, що піднялася у Росії. Вона не бачить як варити варення. А те, що ціна піднялася через міжнародні санкції, пов'язані з війною росії проти України, Лоліта вважає за краще не згадувати.

Більшість демократичних країн у світі засудили війну Росії проти України. Весь світ побачив, що представляє зараз сучасна росія. Україна героїчно обороняється та стримує наступ агресора. Більшість представників шоубізнесу висловили своє негативне ставлення до війни та російської федерації.

Проте, є зірки (їх меншість), які вважають за краще мовчати про ті звірства, які творить путін в Україні.
До таких належать і російська співачка Лоліта. Буквально недавно вона раділа, що вивезла з Києва свою маму та доньку, які ховалися у підвалах від російських бомб. А сьогодні співачку цікавить ціна на цукор, що піднялася у Росії. Вона не бачить як варити варення. А те, що ціна піднялася через міжнародні санкції, пов’язані з війною росії проти України, Лоліта вважає за краще не згадувати. Вона не каже, що в Україні гинуть діти, люди похилого віку та жінки. Для неї важливіше варення та ціна цукру!

Досі Лоліта Мілявська вважає, що напад росії на Україну – це якась “спецоперація”. Так російська пропагандистська машина “промила” мізки не лише Лоліті, а й більшості росіян. Інакше не можна пояснити, чому російський обиватель не засуджує війну Росії в Україні.
Якесь перевернуте розуміння дійсності, ви не знаходите?

Жителі України знайдуть із чого та як варити варення. ВСУ спочатку виженуть окупантів з нашої Батьківщини, потім ми відбудуємо розбиті міста та села та зваримо смачне варення.

Бережіть себе та своїх близьких. Чи не слухайте російську пропаганду. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські засоби масової інформації.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".