Анастасія Приходько не збирається мовчати: вимагає, щоб Ані Лорак та Світлану Лободу позбавили громадянства

Відома українська співачка Анастасія Приходько знову розкритикувала Ані Лорак та Світлану Лободу, а також закликала позбавити їх українського громадянства.

Українська співачка Анастасія Приходько у своїх соціальних мережах різко висловилася з приводу Ані Лорак та Світлани Лободи.

Анастасія Приходько вимагає, щоб Ані Лорак та Світлану Лободу позбавили громадянства

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько вимагає, щоб Ані Лорак та Світлану Лободу позбавили громадянства

Співачка впевнена, що її колеги надто м’якотілі у відстоюванні інтересів країни, і тому заслуговують на покарання, жорсткі санкції.

“А впаяти за зраду Батьківщині? Я б ще громадянства позбавила!” – заявила 34-річна артистка щодо Лорак.

Поведінка Лободи Анастасію Приходько взагалі виводить із себе. І це незважаючи на те, що Світлана не втомлюється публікувати сумні пости у соцмережах та займатися благодійністю. Так як нещодавно артистку заблокували в Україні, вона заявила, що тепер буду публікувати свої добрі справи та більше говоритиме про війну, адже її скромність ніхто не цінує.

“Господи, вгамуйте ботокс! Він почав у неї мігрувати у мозок! Цих треба миттєво відрізати від України!” – пише виконавиця.

Варто відмітити, що раніше Анастасія також жорстко розкритикувала Макса Барських та Тіну Кароль. Вона заявила, що вони перевзуваються на льоту і раніше з великим задоволенням виступали для росіян.

Нагадуємо, що Макс Барских у перші дні війни заборонив росіянам слухати свою музику, концерти скасував, а гроші вирішив віддати на допомогу українським біженцям. На слова музиканта про росію дуже гостро відреагував Тіматі, який вступив з ним у сварку, в свою чергу за Барських вступився Потап. Тим не менш, патріотичний двобій так нічим і не завершився, адже Тіматі обожнює демонструвати силу зазвичай лише в мережі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".