Які українські зірки підтримали ЗСУ концертами на передовій: Руслана, Огнєвіч, Федишин та інші (відео)

Руслана, Злата Огнєвіч, Ірина Федишин, Олег Скрипка докладають максимум зусиль, щоб підняти бойовий дух ЗСУ. Після таких концертів багато захисників почуваються більш мотивованими для протидії російським окупантам

Попри складне становище на фронті, представники шоубізнесу приїжджають і на передову та підтримують наших захисників концертами. Такі зірки як Руслана, Злата Огнєвіч, Ірина Федишин, Олег Скрипка докладають максимум зусиль, щоб підняти бойовий дух ЗСУ.

Після таких концертів багато захисників почуваються більш мотивованими для протидії російським окупантам. Як зізнаються і самі артисти, вони також підбадьорилися, коли бачать наші ЗСУ і збільшується впевненість у якнайшвидшу перемогу над російським агресором.

Інші зірки, як Вакарчук, Могилевська, також йдуть у народ та надихають населення своїми піснями та спілкуванням.

У той час як українців підтримують представники шоубізнесу на передовій, триває переговорний процес у Стамбулі між Україною та Росією.
Результат переговорів видається проривним моментом.

Переговори перервалися на годину раніше, ніж очікувалося. Частина української делегації вийшла надвір, щоб поспілкуватися зі ЗМІ. На той момент здавалося, що поганих новин може бути більше.
Але це швидко стало найзначнішим дипломатичним моментом початку вторгнення.

Заява Росії про те, що вона «різко скоротить» бойові дії навколо Києва та Чернігова, показує, що ці дискусії мають імпульс. Тепер за ним уважно стежитимуть, щоб побачити, що матеріалізується на землі.
Делегація України найясніше виклала, як вони хочуть гарантій безпеки від Заходу в обмін на декларації про нейтральний статус — ключову вимогу росії.

Війна триває, і між країнами дуже мало довіри, але це видається найважливішим проривним моментом у цих дискусіях.
Вірте – Україна переможе!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".