Потап висміяв екснардепа від ОПЗЖ Іллю Ківу: “Ганьбить усіх лисих мужиків планети”

Деякі так звані "політики" втекли в росію і з її території ллють бруд на нашу Батьківщину у різних російських пропагандистських передачах. Особливо це стосується екснардепа від ОПЗЖ Іллю Ківу

Війна в Україні, розв’язана агресивною росією, виявила різні якості у людей, від позитивних до негативних.

Більшість країн у світі гнівно відреагували на напад росії на Україну. Окупанти з росії бомбять мирні міста та села. Значна частина населення України змушена була залишити свої будинки та переїхати у безпечні місця у західні області країни або навіть за кордон.

Деякі так звані “політики” втекли в росію і з її території ллють бруд на нашу Батьківщину у різних російських пропагандистських передачах. Особливо це стосується екснардепа від ОПЗЖ Іллю Ківу.
Потап у своєму Instagram вирішив висміяти скандального “політика”.

Потап зазначив, що Ківа “ганьбить усіх лисих мужиків планети”

Так, Потап зазначив, що Ківа продовжує поширювати фейки про Україну і “ганьбить усіх лисих мужиків планети”.
Потап дуже здивований як таку людину могли обрати в Україні депутатом.

А політики України продовжують працювати на політичному фронті, щоб знизити напруженість та дати можливість громадянському населенню залишити зону бойових дій.
Звістка про те, що російські війська знизять свою активність навколо Чернігова, безумовно, буде вітатись приблизно 140 000 людей, які залишаються у пастці у місті та фактично оточені російськими військами.

Жителі та офіційні особи звинувачують росію у навмисному завданні ударів по цивільних будівлях та інфраструктурі, пошкодженні чи руйнуванні лікарень, шкіл та незліченних житлових будинків.
За кілька годин до оголошення надійшли повідомлення про нові обстріли міста.

Вже кілька тижнів Чернігів залишається без електрики, водопроводу та газу. За словами мера Владислава Атрошенка, з початку війни загинуло від 350 до 400 людей.
Чернігів був однією з перших цілей для російських військ, які вторглися в Україну з Білорусі, сподіваючись швидко дістатися Києва, розташованого всього за 144 км.
Але завдяки нашим ЗСУ агресор був зупинений.

Українці вірять у перемогу, і вона скоро буде!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".