34-річна Настя Каменських натякнула чому не повернулася в Україну ще на початку лютого: має народити?

Події сьогодення розпорошили українців білим світом. Багато хто у лютому поїхав у відпустку, а повернутися додому так і не зміг. Де лишилася Настя Каменських?

Популярна співачка Настя Каменських з перших днів підтримувала Україну. Попри те, що там, в рф, у неї з чоловіком були фанати, пара знаменитостей відверто засудила і путіна, і саму росію. Наша поп-діва не стримувала сліз, коли згадувала Батьківщину.

Втім, прихильники запідозрили, що зірка ще до війни виїхала закордон. Причиною стала публікація Каменських 21 лютого.

Анастасія звикла багато та довго подорожувати. Навіть своє реаліті-шоу “Дівчата рулять” вона знімала за океаном у Мексиці. Дуже полюбилася співачці й Іспанія. Фанати, побачивши фото зірки біля колоритного ресторану з характерною іспанською назвою, одразу здогадалися, що місцина – мадридська.

Сама артистка підписала світлину, натякаючи, що знаходиться не в Україні:

“Давно я чекала та планувала по хвилинах цю поїздку. Все заради того, щоб втілювати у життя давно запланований to-do list. Найближчим часом готую для вас багато цікавого”

Інформації про повернення додому більше не було. Також у коментарях підмітили, що фігура поп-діви дивним чином округлилася:

  • “Мені одній здається, що там пузик?”
  • “Схоже на животик”
  • “Беременяшка”
  • “Режим очікування увімкнено”

Цікаво, що свою вагітність співачка не коментувала. Вона більше стала звертати уваги на новинні матеріали про Україну та обстріли. Як лідерка думки, разом з коханим Потапом, вона вирішила доносити світові правду про ситуацію у Маріуполі, Києві, попри пропаганду росії.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".