Як співачка Джамала живе у Стамбулі та бореться з російськими загарбниками: “Зараз я не співачка, я спікер”

Джамала дає численні інтерв'ю, виступає з концертами та збирає гроші для ЗСУ. Як сказала Джамала, вона бачить, що усі демократичні країни підтримують Україну

В Україні продовжується війна. Наші ЗСУ протистоять окупантам не лише на фронті, а й у ЗМІ. Кожна людина чим може допомагає і робить свій внесок у перемогу України проти російських загарбників. Навіть ті мешканці, які вимушено покинули свої будинки та переїхали у безпечне місце, підтримують Україну.

Так Джамала змушено виїхала з України ще перші дні війни. Співачка переїхала до Тернополя, але коли та там почалися бомбардування, вона поїхала до Туреччини. Нині Джамала живе в сестри Стамбулі. Проте вона продовжує брати участь у боротьбі України проти російських окупантів.

Джамала дає численні інтерв’ю міжнародним виданням, розповідаючи про кривавий терор в Україні, влаштований армією росії. Також співачка виступає з концертами та збирає гроші для ЗСУ. Як сказала Джамала, вона бачить, що усі демократичні країни підтримують Україну.

І Україна вдячна цим державам. Наша країна не вірить росії про те, що їхні війська виводяться від Києва.
Президент Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ готуються до відновлення наступу росії на сході України.
Він висловив скептицизм із приводу заяв росії про деескалацію бойових дій у великих українських містах, назвавши це провісником «нових ударів» по ​​сепаратистському східному регіоні Донбасу.

Міноборони росії вранці у четвер оголосило про припинення вогню в обложеному портовому місті Маріуполь. Успішна евакуація цивільного населення ще попереду, оскільки попередні спроби припинення вогню не мали успіху.
США та Великобританія кажуть, що у них є дані про напруженість між путіним та його генералами, тому що російський президент відчуває, що вони «ввели в оману».
Цієї п’ятниці мирні переговори між росією та Україною відновляться онлайн, заявив український перемовник Давид Арахамія.

Проте жителі України вірять, що головний перемовник з агресивною росією – це наші ЗСУ.
Україна переможе!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".