“Все зіпсували”: дружина Олександра Усика показала, що зробили росіяни з елітним маєтком боксера у Ворзелі

Сьогоднішні новини втішають: звільнено Ірпінь, Бучу, Гостомель і Ворзель - міста, де точилися останні дні бої. Втім, багато будинків так і не дочекалися господарів.

Сьогодні Бучанський район на Київщині став справжнім пеклом. До недавніх пір зелені молоді міста потрапили під удар ворога. Лише після місяця війни вдалося їх відбити у противника. Ворзель став одним із тих населених пунктів, який ворог окупував одним з перших. Як виявилося, саме там знаходиться будинок популярного українського боксера Олександра Усика. Рашисти розквартирувалися прямо у нього в хаті.

Дружина знаменитості про це повідомила у своєму Інстаграмі. Жінка розповіла і показала, як понівечили їхнє майно російські солдати. Виявляється вони не лише загнали свою техніку, а й зайняли житлові приміщення.

“Ще й застілля влаштували. Які ж вони тупі. Жебраки. Руський мир! Заїхав і до мене. Тварини! Просто все зіпсували”, – емоційно поділилася світлинами Катерина Усик.

“Все зіпсували”: дружина Олександра Усика показала, що зробили росіяни з елітним маєтком

Зараз важко оцінити наскільки сильні майнові збитки у наших громадян. В окремих зайнятих селищах росіяни вивозили добро, нажите українцями, цілими камазами. З собою тягли килими, побутову техніку, одяг, ну, і звісно, прикраси та гроші. За словами очевидців, вражені нашим рівнем життя рашисти думають, що це все у нашу країну ледь не безкоштовно постачають західні країни.

З перехоплених СБУ розмов окупантів з ріднею можна зрозуміти, що ніхто не скаржиться із загарбників на своє становище. Навпаки російські мами і дружини всіляко підтримують мародерів та навіть дають “замовлення” солдатам.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".