Співачці Наталії Могилевській та поетові Юрію Рибчинському видали посвідчення у Чернівцях: хто вони тепер (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська та поет Юрій Рибчинський, також не стоять осторонь. Вони зі своїми можливостями намагаються наближати перемогу нашої країни. Нещодавно їм обом у Чернівцях видали посвідчення, що вони є волонтерами

Після того як росія напала на Україну, багато людей переосмислили своє ставлення до країни агресору та росіян зокрема. Майже всі демократичні країни гнівно засудили війну, яку розв’язала росія в Україні. Багато представників шоубізнесу вступили до тероборони або стали волонтерами.

Співачка Наталія Могилевська та поет Юрій Рибчинський, також не стоять осторонь. Вони зі своїми можливостями намагаються наближати перемогу нашої країни. Нещодавно їм обом у Чернівцях видали посвідчення, що вони є волонтерами, – повідомив керівник волонтерського штабу Володимир Дорош. Крім того, артисти заспівали українські пісні в одному з укриттів.
Є кілька фронтів, на яких Україна протистоїть росії. Один із них – це інформаційний. І на ньому ми домінуємо.

Наталія Могилевська та поет Юрій Рибчинський отримали посвідчення

Пропагандистська російська махіна, яку ворог посилював роками, схоже, діє лише на росіян. Вони в черговий раз згуртувалися навколо вождя-терориста і начепили всюди беззмістовні наклейки «Z» – символ масових вбивств українців.
Проте наш народ не залякати. Україна переможе у цій війні.
Непроста ситуація зараз у різних містах та селах України, зокрема й в Одесі.
Кафе та трамваї спорожніли, оскільки вулиці були вкриті танковими пастками, а відомі пам’ятники оточені захисними мішками з піском.
Але з того часу місто почало обережно відкриватися, попри сирени повітряної тривоги, патрулі та страхи перед російським нападом.
Вважалося, що ця впевненість частково була результатом просування Росії вздовж узбережжя Чорного моря.

Але наскільки підготовлена ​​Одеса з огляду на попередження президента України Зеленського про те, що російські сили тепер зосередяться на захопленні сходу та півдня?
Деякі аналітики вважають, що Росії важко буде захопити Одесу з моря, не створивши попередньо базу на суші.
Тим часом великі міські катакомби — близько 2500 км підземних тунелів — перепрофілюються на бомбосховища.
Тож Одесу ворог не візьме. Не панікуйте, ми відкинемо ворога!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".