Цибульська зі сльозами на очах розповіла про батьків, які залишилися в Ірпені під час війни: не виходили на зв’язок

Відома українська співачка Ольга Цибульська вперше розповіла про своїх батьків, які у період активної окупації залишалися в Ірпені. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка та телеведуча Ольга Цибульська прославилася своєю патріотичною позицією та любов’ю до всього українського. Артистка розмовляє красивою солов’їною, а також творить переважно нею.

Ольга Цибульська зі сльозами на очах розповіла про батьків, які залишилися в Ірпені

У період війни знаменитість не наважилася евакуюватися за кордон і перемістилася разом з сином Нестором до західної України. Варто відмітити, що її батьки, які проживали в Ірпені застали бойові дії і деякий час залишалися у містечку. Про це співачка розповіла журналістам програми “Зірковий шлях”.

Оля Цибульська
Ольга Цибульська зі сльозами на очах розповіла про батьків, які залишилися в Ірпені

Понад три дні співачка не мала навіть зв’язку з рідними і не знала, чи впорядку вони. Дісталося і самій Олі. Зараз артистка повідомляє, що батьки у відносній безпеці. Вона разом зі своєю родиною ночувала у підвалі, але їй все ж таки вдалося вирватися з пекла.

“Ми пробули три ночі у підвалі, у підземному паркінгу. На третю ніч Нестор не зміг взагалі заснути. На ранок ми вийшли, а нашою вулицею їздили танки. За квартал від нашого будинку танк переїхав автівку з чоловіком. Ми зайшли до квартири, зібрали речі й виїхали”, – сказала виконавиця.

Нагадуємо, що Цибульська дізналася про війну через потужний вибух, який відбувся у неї за вікном. У місті одразу ж запрацювали сигналізації автівок, які поставили на вуха усіх жителів. Чорний дим застилав Київ і тоді Цибульська зрозуміла, що настала повномасштабна війна росії проти України.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".