Єфросініна гнівно звернулася до Баскова: стрічка в Instagram заповнена кадрами зі звільненої Бучі – таке не пробачимо

Послухайте це емоційне звернення та перешліть його своїм друзям та знайомим. Маша Єфросініна написала: «Кому Буча та Ірпінь, а – кому басків».

В Україні вже понад місяць триває війна. Агресор із росії вдерся в Україну і нещадно бомбить мирних людей. ЗСУ та весь український народ дає окупанту відсіч і вже почалося часткове визволення міст та сіл. Нещодавно було звільнено Буча. Те, що творили в Бучі з населенням російські нелюди шокувало не лише українців, а й усю світову спільноту. Це не армія, яку весь світ вважав “другою” на планеті. Це зброд мародерів та ґвалтівників. Прощення таким не буде ніде, де б вони не були. Ці злочини немає термінів давності.

Маша Єфросініна гнівно звернулася до російських ура-пропагандистів, у тому числі Миколи Баскова.
Послухайте це емоційне звернення та перешліть його своїм друзям та знайомим.
Маша Єфросініна написала: “Кому Буча та Ірпінь, а – кому басків”.

Україна звинуватила російські війська у навмисній різанині після того, як сотні тіл було виявлено в невеликих містах біля Києва, зокрема й у Бучі, після виведення російських військ.
Західні країни зараз намагаються запровадити додаткові санкції проти росії у відповідь на вбивства. Великобританія та Франція заявляють, що вони також підтримають розслідування Міжнародного кримінального суду.
Але росія заявила, що жоден мирний житель не постраждав від їхніх військ у Бучі та Ірпені, сказавши, що фотографії з цих міст були пропагандистськими. Однак у цю підлу брехню ніхто не вірить, не лише в Україні, а й у всьому світі. Шляхетний гнів нашого народу та ЗСУ наздожене цих нелюдів. Україна переможе!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".