“Проміняти свою кар’єру на обстріляних родичів”: Цибульська присоромила Ані Лорак та вагітну Регіну Тодоренко

Відома українська співачка Ольга Цибульська публічно розкритикувала поведінку Ані Лорак та Регіни Тодоренко. Усі деталі в нашій статті.

Ольга Цибульська активно підтримує українців у військовий час і намагається також вкласти свою долю в інформаційну війну, яка ведеться вже понад місяць. Українці як ніколи згуртувалися і добуваються результатів, які проявляються всесвітньою підтримкою підтримкою та осуду дій російської влади.

Оля Цибульська присоромила Ані Лорак та вагітну Регіну Тодоренко

Оля Цибульська
Оля Цибульська присоромила Ані Лорак та вагітну Регіну Тодоренко

У цей час дуже важливо, щоб публічні люди говорили про те, що відбувається, адже вони мають велику аудиторію, серйозний вплив на її думку, а також підвищує шанси того, щоб про звірства рашистів дізнається кожна жива людина. І саме тому поведінка Ані Лорак та Регіни Тодоренко викликає стільки ненависті та нерозуміння. До критики співачок приєдналася і Ольга Цибульська, яка розповіла декілька ласкавих слів в адресу знаменитостей, що сподіваються і надалі мовчати та уникнути відповідальності.

“Та сама Ані Лорак. Які ви “голуби миру”? Переглядаєш їхнє інтерв’ю, а там: “Ну стріляють десь на Донбасі, але це вирішиться, але я і вас люблю, і вас люблю”. Тоді була спроба сидіти на двох стільцях одразу, але зараз, коли повномасштабна війна? Гинути діти почали першого ж дня, і коли ти досі мовчиш і ховаєш язик. Та сама Регіна Тодоренко, яка викладала розбір гардеробу. Як це можливо?”, – обурилася Цибульська.

Про це співачка заявила в ефірі програми “Зірковий шлях”, де вона давала інтерв’ю. Також Оля розповіла, що війна застала її батьків в Ірпені, і вони декілька днів не виходили на зв’язок, що остаточно вибило зірку з колії.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".