Санта Дімопулос розповіла, куди виїхала з України через війну: “Пройшло більше місяця, та для мене наче рік”

Санта Дімопулос не сидить за кордоном просто так насолоджуючись життям без війни. Вона знає, що кожен на своєму місці має брати участь у наближенні перемоги над російськими окупантами

Вранці 24 лютого цього року щасливе життя для українців закінчилося. Російське вторгнення в Україну стало повною несподіванкою і не оминуло багатьох відомих людей.
Рятуючи своїх дітей від жахів війни, знаменитості та звичайні жінки змушені були їхати за кордон. Серед них також виявилася співачка Санта Дімопулос.

Санта Дімопулос показала свого чоловіка
Санта Дімопулос та її однодумці вивезли з гарячих точок 25 сімей

Як розповідає Санта, прокинувшись о 4:30 ранку 24 лютого від вибухів, її щасливому життю настав кінець. Вона не хотіла чути слів чоловіка про те, що потрібно вивозити дітей, сподіваючись, що це якась помилка і все буде добре. Але через пів години, після сліз та суперечок, таки зібрала необхідні речі.
Через три доби, без відпочинку, сімейство Санти, а також її мама і сестра з дітьми, які їхали за ними, зупинилися в Будапешті у друзів. Зараз вона знаходиться в Італії. Разом із нею, у цій країні, знайшли притулок та її діти – син Даніель, батьком якого є Андрій Джеджула, та донька Софія від бізнесмена Ігоря Кучеренка. Артистка, навіть перебуваючи далеко від будинку, намагається не залишати у біді своїх земляків. Дімопулос та її однодумці вивезли з гарячих точок 25 сімей та знайшли житло майже сотні людей. Українські захисники отримали від них амуніцію, машину, ліки та одяг. Допомагають, лікарням, а також тим, хто опинився через війну у скрутному становищі, мамам з дітьми. Санта зазначила, що її земляки зараз єдині як ніколи та дякують усім, хто робить все для допомоги та порятунку українців. Україна переможе, ніхто навіть не сумнівається у цьому не лише всередині країни, а й у всьому світі. Слава Україні!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".