Сім’я ведучого “Орел та Решка” Андрія Бєднякова нарешті покинула Маріуполь: “Там справжнє пекло, волосся дибки”

Кожна людина у цей непростий воєнний час переживає своїх рідних. Не виняток і Андрій бідняків. Його рідні залишилися в окупованому рашистами Маріуполі

Коли в Україні триває війна, розв’язана агресивною росією, багато людей намагаються виїхати із зони бойових дій. Особливо це стосується громадських осіб. Не скрізь є гуманітарні коридори, щоби народ міг виїхати в безпечні місця. Наприклад, у Західну Україну чи навіть за кордон.

Андрій Бєдняков загубив маму та сестру в окупованому Маріуполі
Андрій Бєдняков загубив маму та сестру в окупованому Маріуполі

Андрій Бєдняков, який є провідним шоу “Орел і решка”, дуже переживав за своїх рідних, які залишилися в окупованому Маріуполі. Вони вже три тижні не виходили на зв’язок із ним. Там у Маріуполі залишалися його мама та рідна сестра. Весь цей час ведучий не знаходив собі місця та не знав, що ними було. Тільки після 22 березня Андрій Бідняков дізнався про них. А вже 4 квітня рідні змогли вирватися із Маріуполя.
Друг Андрія Бєднякова раніше розповідав йому, що коїться у Маріуполі.
Після його оповідань Андрій Бедняков сказав, що немає прощення російським окупантам. Андрій Бєдняков вільно зітхнув після того, як його мама та сестра вирвалися з обложеного Маріуполя.
Люди у Маріуполі на своїх машинах намагаються залишити місто. Рашисти не приспускають офіційні гумконвої. Тож це диво, що рідним Андрія Бєднякова вдалося виїхати з Маріуполя.
Проте всі в Україні, зокрема й у Маріуполі, вірять, що ЗСУ відкинуть орків до кордону та настане мир на нашій землі. Україна переможе, у цьому не вагайтеся. І найголовніше не піддавайтеся паніки. Чи не слухайте і не дивіться російські засоби масової інформації. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські ЗМІ. Бережіть своїх рідних та себе. Пам’ятайте, що кожен українець має на своєму місці наближати перемогу своєї Батьківщини. Слава Україні!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".