“Поїхати не можу”: Світлана Тарабарова, Ірина Федишин й інші зірки, які попри війну залишаються з дітьми в Україні

Від початку конфлікту в України багато матусь разом із дітьми поїхали за кордон, аби забезпечити синам і донькам мирне небо. Але є ті, хто залишився в Україні. Про таких зіркових матусь - читайте далі.

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова з сином

Рудоволоса красуня – співачка Світлана Тарабарова виховує двох дітей: 3-річного сина Івана та 1-річну доньку Марію. Заради дітлахів артистка погодилася покинути рідний дім біля Гостомеля на Київщині та переїхати на захід України. Хоча й це рішення далося їй непросто. А ось перебиратися за кордон Світлана відмовилася навідріз.

“Тут я відчуваю себе захищеною плюс-мінус, тут не так багато сирен і бомбардувань. Поїхати не можу. Ми в гарному настрої, намагаємося не сидіти склавши руки, допомагати”.

Ірина Федишин

Ірина Федишин з чоловіком та синами
Ірина Федишин з чоловіком та синами

Ірина Федишин разом із синами та чоловіком зараз перебуває у Львові. Тут співачка активно волонтерить та щодня приділяє усю себе допомозі захисникам України. Артистка ліпить вареники, плете з дітьми маскувальні сітки, а також виступає для біженців й переселенців.

Чоловік Ірини Федишин Віталій Човник також вступив до лав ТрО.

Маша Єфросиніна

Донька Маші Єфросиніної Нана
Донька Маші Єфросиніної Нана

Телеведуча та діячка розповідала, що просто не може дозволити собі покинути Україну. Тому разом з дітьми: донькою та сином – переїхала до Львова, щоб убезпечитися від постійних обстрілів Києва. У культурному серці країни вона відвідує біженців.

“Я просто не можу знайти в собі сили покинути Україну, хоча мені дуже страшно за своїх дітей, у мене маленький син. Поки в мене є сили об’єднувати тут людей, закликати залишати в собі Україну, де б ми географічно не перебували”.

Даша Квіткова

Даша Квіткова і Нікіта Добринін з сином Левом
Даша Квіткова і Нікіта Добринін з сином Левом

Переможниця “Холосятка-9” до останнього не хотіла покидати свій дім у Києві. Однак, врешті-решт Квіткова разом із маленьким сином Левом перебралася до Тернополя. Переїздити за кордон вона поки що не планує, адже її чоловік, шоумен Нікіта Добринін, залишається у ТрО.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".