Вдруге помер 75-річний Володимир Жириновський: що відомо про політика, який грозився загарбати Україну

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський помер після затяжної хвороби у віці 75 років. У мережу вже поступило офіційне підтвердження факту кончини від політичних колег покійного.

Популярний російський політик, Володимир Жириновський помер сьогодні, 6 квітня. Свої останні дні провів на лікарняному ліжку. З початку військового вторгнення в Україну він через хворобу не давав оцінок та коментарів.

Смерть Володимира Жириновського підтвердив спікер російського парламенту В’ячеслав Володін.

Помер Володимир Жириновський

У росії його наостанок назвали яскравим політиком, і дійсно, заяви депутата держдуми рф не лишали нікого байдужим. Особливу увагу привернула його минулорічна фраза про те, що 2022 рік не буде мирним і несамовита лють прийде саме 22 лютого:

“…Ми можемо прийняти іншу програму. А яку – ви відчуєте о 4 годині ранку 22 лютого. Я б хотів, щоб 2022 рік був роком мирним, але я говорю правду. Це буде рік не мирний! Це буде рік, коли нарешті Росія стане великою країною, і всі повинні заткнутися і поважати нашу країну”, — дуже експресивно казав Жириновський.

Втім, своє справжнє ставлення до наших земель лідер ЛДПР не приховував ще після анексії Криму. Він пропонував сусідній Польщі, Угорщині, Румунії буквально “дерибанити” Україну.

Помер Володимир Жириновський

Підтримував також і невизнані квазіреспубліки, як-от ЛНР. У 2014 році подарував особистий позашляховик “Тигр” тамтешнім бойовиками. Цинізм депутата дійшов краю і тоді, коли він раптово вирішив виступити з пропозицією завдати удару мирним містам нашої держави у новорічну ніч. Підкреслював Жириновський, що особисто б міг віддати такий наказ.

Помер Володимир Жириновський у Москві.

 

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.