Родичка Кароль Ірма Вітовська взялася вигороджувати українських зірок, які працювали в росії: “Просто заробляли”

Родичка Тіни Кароль Ірма Вітовська розповіла українським журналістам про своє ставлення до вітчизняних зірок, які виступали в росії. Усі деталі в статті.

Відома українська акторка Ірма Вітовська, яка є сестрою невістки Тіни Кароль, дала ексклюзивні коментарі телеканалу “Суспільне” щодо вітчизняних зірок, які роками заробляли свої статки на території російської федерації.

Варто відмітити, що знаменитість не займається активним засудженням та поливанням брудом даних представників шоу-бізнесу і навіть розуміє їхні мотиви. Зокрема Вітовська віддає собі звіт, що уся справа полягає в грошах.

Ірма Вітовська взялася вигороджувати українських зірок, які працювали в росії

Так, Ірма Вітовська прекрасно розуміє, чому зірки працювали в росії, і чому раптово відмовилися від цього регіону на даний момент.

Ірма Вітовська взялася вигороджувати українських зірок, які працювали в росії

“Діячі культури просто заробляли. Це їхня професія, вони так годували себе, я теж не одразу відмовилася у 2014-му. Проте, зараз зірки взяли зброю, пішли воювати, волонтерять, пишуть звернення – це стосується і колег у шоу-бізнесі”, – написала Вітавська.

Варто відмітити, що Ані Лорак, Світлана Лобода, Макс Барских та інші знаменитості на даний момент опинилися не в дуже приємній для них ситуації. Зірки тривалий час працювали на території рф, а після того, як засудили дії путіна, не змогли повернути довіру співвітчизників. Також їх розкритикувала велика кількість зіркових колег, яка зараз не добирає слів і активно поливає їх брудом.

Наприклад, дісталося і Тіні Кароль, яку Анастасія Приходько звинуватила у перевзуванні на льоту. Саме так вона назвала раптову патріотичність співачки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".