Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк покинула матір і втекла з росії: про акторку навіть не згадує

Донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка вже два роки лікується від раку, втекла з Росії. Де зараз знаходиться зіркова спадкоємиця?

Як відомо, знаменита російська акторка, красуня Анастасія Заворотнюк вже декілька років лікується від раку. Подейкують, що знаменитості діагностували гліобластому. Її старша донька Анна Заворотнюк дуже хворобливо реагує на будь-які плітки про її матір, і відмовляється якось коментувати її стан на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк покинула матір і втекла з росії

На тлі останніх подій, Анна опинилася в Арабських Еміратах і намагається налаштовувати своїх підписників на позитивний лад. Варто відмітити, що ні події в світі, ні стан її власної мами вона не висвітлює. Дівчина хизується відпочинком, смаколиками, брендовими речами, елітними ресторанами, тощо.

Варто відзначити, що своє тривала мовчання вона порушила лише місяць тому, коли у мережі спливла фотографія Анастасії Заворотнюк поруч з Петром чорнешовим. Знімок був зроблений камерами відеоспостереження на одній з московських трас і просто зафіксувала порушників. В свою чергу хтось з робітників вирішив, що буде доречним у публікувати дані кадри. Анна була шокована цинічністю цього вчинку і не приховувала негативних емоцій стосовно цього. Зокрема, вона не спростовувала того факту, що це її матір, а просто засудила людину, яка оприлюднила знімок.

До речі, на фотографії Анастасія виглядала саме так, як її описували знайомі, яким вдалося її побачити. Акторка сильно набрала вагу, а також має коротку зачіску.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".