Ксенія Мішина ніжно привітала свого сина Платона з днем народження: чи привітав дитину колишній вітчим Еллерт

Будь-яка мама хоче, щоб у її дитини було все добре, особливо на день народження. Мами намагаються зробити чудовий подарунок малюкам і бажають всього найкращого

Нині в Україні непростий час. Багато людей переосмислюють своє ставлення до життя та пріоритетів, які у них були раніше. Проте життя продовжується, і дорослі та діти святкують день народження. Сьогодні у сина Ксенії Мішиної синові виповнилося 10 років. Це знаменна подія не лише для дитини, а й для мами. Ксенія Мішина на своїй сторінці в інстаграмі розмістила фото. На ньому вона разом із маленьким Платоном мирно сплять. Ця фотографія розчулює. Ксенія Мішина зворушливо привітала свого сина і найголовніше побажала йому жити у тому світі, де йому не доведеться воювати. Актриса також побажала, щоб Платон мав право голосу і завжди перемагав. Як сказала Ксенія Мішина, життя Платона завжди тримає її на плаву. Коли акторці важко в житті та на душі кішки шкребуть, то досить їй подивитися на Платона і все йде і Ксенія Мішина каже, що вона заспокоюється і серце її сповнюється ніжністю та надією.
Актриса розповіла, що з перших секунд життя Платона вона відчула його чоловічу енергію, сильний і прекрасний характер. Ксенія Мішина написала: “Я бажаю тобі жити у такому світі, у якому характер ти зможеш виявляти щодня, перемагаючи себе. Перемагаючи лінощі, хитрість, невігластво, нудьгу чи зневіру. Чи привітав Платона колишній вітчим Еллерт, Ксенія Мішина не уточнює. Після того, як Ксенія Мішина розмістила це фото в соцмережах, її шанувальники сердечно привітали маму з днем народження Платона. Вони побажали їм мирного неба та здоров’я.
Акторка вірить, що її син принесе у світ світло, і вона йому у цьому всіляко допоможе.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".