Куди зник 43-річний коханий Тіни Кароль, співак Дан Балан: полишив кохану одну, а сам втік у невідомому напрямку

Дан Балан зник із соціальних мереж від початку повномасштабного конфлікту між Україною та Росією. Однак співак встиг висловити свою позицію щодо ситуації.

Дан Балан — співак зі світовим іменем, пісні якого знають та слухають у різних країнах світу. Однак саме в Україні він здобув велику популярність. Артиста з Молдови свого часу запросили зайняте одне із тренерських крісел у шоу “Голос країни”. У дев’ятому сезоні його підопічна Оксана Муха навіть здобула перемогу, а шанувальники підозрювали, що між тренером та учасницею був роман – проте ці чутки не підтвердилися.

Оксана Муха та Дан Балан
Оксана Муха та Дан Балан

Окрім Оксани, шанувальники свого часу “зводили” молдавського красеня з українською співачкою Тіною Кароль. Протягом одного із сезонів телеглядачі спостерігали за теле-романом двох артистів та вірили у щирість їхніх почуттів. Хоча пізніше продюсери “Голосу країни” розповіли, що це кохання було спеціально вигаданим романом задля рейтингів шоу. Але пару Дана і Тіни настільки полюбили прихильники, що навіть після цього зізнання багато-хто вірить, що між ними справжня любов.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Сам співак веде свої соціальні мережі не досить активно, лише іноді публікує фотографії, хоча за його сторінкою слідкують понад мільйон користувачів мережі. Свій останній пост Дан зробив наприкінці лютого, коли в Україні розпочалося повномасштабне вторгнення зі сторони росії. Саме країні, в якій довгий час працював співак він присвятив публікацію.

Балан досить лаконічно, проте конкретно висловив свої думки. Він запостив прапор України, під яким написав, що він усім серцем з нею.

“Схаменіться! будьте люди, Бо лихо вам буде. Розкуються незабаром Заковані люде, Настане суд, заговорять Дніпро, і гори!” Боже ,врятуй Україну! Всім серцем з вами!” – написав Балан.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".