41-річна Тоня Матвієнко відзначає День народження на самоті та без урочистостей: вбралася у чорне (ВІДЕО)

Неймовірна співачка Тоня Матвієнко сьогодні - іменинниця. Артистка показала, що свято доводиться зустрічати дуже скромно навіть за мірками нинішніх часів.

Життя Тоні Матвієнко, як і в усіх українців розділилося на “до” і “після”. Втім, навіть у таку чорну, як зараз, годину, вона не втрачає духу, ділиться новинами, а головне навіть знайшла час на невеличке свято. Сьогодні, 12 квітня, вона – іменинниця. Відзначає День народження скромно. Навіть лишилася у чорній сукенці, а пишними подарунками не хизується.

“Бажаю тільки одного: закінчення війни та перемоги Україні!
З днем народження мене”, – написала Антоніна.

Зірка дуже близько до серця сприймає нинішні події. Вона читає вірші на підтримку Батьківщини та не приховує емоцій у більш напружені дні.

Цікаво, що окрім загального потрясіння на долю співачки випала прямо перед святом ще один стрес. У ЗМІ проскочила інформація про те, що зірка розлучилася з Арсеном Мірзояном. Про це розповів стендапер Микола Зирянов у розмові з артисткою Jerry Heil. Молода зірка засмутилася, що дізналася про це останньою.

Втім, Матвієнко не змовчала. Артистка прокоментувала особисто чутки та заперечила розлучення. Вона заявила, що зараз такий час, коли не до розривів стосунків.

Нагадаємо, що цього року подружжя Тоні та Арсена буде святкувати дерев’яне весілля, тобто 5-ту річницю шлюбу. У пари є маленька донечка Ніна, яка успадкувала ім’я легендарної співачки-бабусі. Побажаємо ж миру та злагоди цій знаменитій родині, а Антоніні – многая літа!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".