У 32-річного Макса Барських є літній та дуже заможний спонсор в Лос-Анджелесі: “От така у них сім’я”

Відомий український виконавець Макс Барских став головним героєм останніх пліток. Російська журналістка запевнила, що у виконавця є коханець Лос-Анджелесі.

Після заяви Макса Барських про те, що росія — дірява, на нього вилився серйозний хейт зі сторони, як представників російського шоу-бізнесу, так і зі сторони журналістів.

Макс Барських відреагував на трагедію українського народу
У Макса Барських є літній та дуже заможний спонсор в Лос-Анджелесі

Нещодавно відома представниця ЗМІ Олена Жигалова заявила, що Макс Барських має нетрадиційну орієнтацію, зустрічається з Аланом Бадоєвим, а також має заможного спонсора в Лос-Анджелесі. До того ж чоловік нібито немолодий.

У Макса Барських є літній та дуже заможний спонсор в Лос-Анджелесі

Олена Жигалова уїдливо висловилася про Макса Барських. Журналістка розсекретила пікантні подробиці особистого життя співака. За словами Жигадової, Макс дуже тісно дружить з Аланом Бадоєвим, проте не обмежується спілкуванням лише з ним.

“Мені розповіли, що у Барських є літній багатий спонсор із Лос-Анджелеса. І вони там разом усі регулярно тусуються. Так, не дивуйтеся. Разом із Бадоєвим. Ось така у них сім’я” – заявила Жигалова в ефірі YouTube-шоу “Олена, блін!l.

Варто відмітити, що, наприклад, режисер Алан Бадоєв над цими чутками лише сміється. Вочевидь Олена сильно хотіла насолити Максу Барських, але в Україні з демократичними цінностями подібні речі звучать дивно. Також же голова відпустила сальний жарт у сторону співака з натяком на дуже особисту сферу його романтичного життя, що скоріше осоромився її саму, ніж артиста.

Тим часом росіяни активно коментують особисте життя Барських, деталі якого вочевидь допомагають відволіктися від майбутнього дефолту та дефіциту цукру.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".