Чим займається мама Вєрки Сердючки, поки не до концертів і виступів: Андрій Данилко відкрив секрет Інни Білоконь

Найголовніше в цей непростий для України час, щоб люди ставилися одне до одного по-людськи. Ще в давнину говорили, що кохання та співчуття врятує світ

У цей непростий час після подій 24 лютого 2022 багато людей переглянули свої пріоритети. Виявилося, що головне у цьому житті – це саме життя. І це правильно, жодні гроші, багатства чи матеріальні цінності в жодне порівняння не йдуть із самим життям. Адже жодне багатство у потойбічний світ ніхто не забере. Потрібно залишатися людиною у цьому світі. Представники шоубізнесу всім, що можуть, допомагають наближати перемогу України. Усім в Україні подобаються тандем Андрія Данилка та його мами, тобто Вєрки Сердючки.

Андрій Данилко вперше згадав та розповів про особисту зустріч з путіним
Як розповів Андрій Данилко, його мати, тобто не його, а мати Вєрки Сердючки взяла в будинок переселенців

Це незабутня та дуже колоритна пара. Багато шанувальників Вєрки Сердючки та її мами цікавляться, чим зараз вона займається після 24 лютого 2022 року. Як розповів Андрій Данилко, його мати, тобто не його, а мати Вєрки Сердючки взяла в будинок переселенців. З Інною Білоконь вони спілкуються майже весь час. Вона розповіла йому, що пожаліла переселенців і вирішила взяти їх до себе в будинок. Як сказав Андрій Данилко, вона постійно пече пироги. Як тільки він зателефонує Інні, вона весь час зайнята. З одного боку це добре, тому що в цей скрутний час людина зайнята і відволікається від похмурих думок. Проте найголовніше, що Інна Білоконь залишається людиною і намагається допомогти ближньому. З такими людьми Україну не перемогти. Якщо врахувати, що таких людей, які співчувають горю ближніх, багато в нашій країні, можна впевнено сказати, що перемога буде за нами. Найголовніше не треба панікувати та кожна людина на своєму місці має наближати перемогу України. Україна переможе. Слава Україні!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".