Вже не онкохвора Міка Ньютон втратила свій голос: зірка мріє співати солов’їною, але не здатна

Відома українська співачка Міка Ньютон розповіла про те, що не може зараз виконувати пісні через втрату голосу. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Міка Ньютон, яка останні 10 років проживала у Сполучених Штатах Америки, надає своїй Батьківщині велику підтримку. Зокрема артистка рушила на церемонію Греммі та виступила разом з легендарним американським співаком Джоном Леджендом.

Однак свою творчість вона поки що немає можливість просувати. Виявляється, артистка втратила голос, і ми розкажемо чому.

Міка Ньютон після онкохвороби втратила свій голос

Нещодавно знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що має намір більше не виконувати пісні російською мовою. Варто відмітити, що майже усі її хіти були написані саме нею. Натомість Міка планує співати українською, а також англійською.

Але все це поки що неможливо втілити в життя. Справа в тому, що співачка прихворіла і через це втратила голос. Імовірно, Ньютон на даний момент бореться з сильною застудою.

Вже не онкохвора Міка Ньютон втратила свій голос. Скріншот особистої сторінки співачки

Нагадуємо, що декілька років Міка Ньютон боролася з онкохворобою. У співачки діагностували рак яєчників. Лікування вона проходила у Сполучених Штатах Америки, і на даний момент перебуває у стані стійкої ремісії. Кожного місяця артистка рушає до онкоцентру, щоб контролювати свій стан. У зв’язку зі своєю хворобою Міка активно ділиться своїм досвідом з іншими користувачами мережі, яким її історія може дійсно допомогти.

Також Міка поки що не повертається в Україну і продовжує жити у Сполучених Штатах разом зі своїм чоловіком.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".