Колишня Віталія Козловського розкрила секрет вагітної Регіни Тодоренко: цікаве положення зірки лише прикриття

Колишня обраниця Віталія Козловського Раміна Есхакзай розповіла про своє ставлення до Регіни Тодоренко та відкрила невеликий секрет телеведучої.

З кінця лютого особистість Регіни Тодоренко обговорюється особливо часто. Справа в тому, що у телеведучої українського походження залишилися в Україні батьки та друзі. І тим не менш, знаменитість ігнорувала прохання своїх колег не мовчати та стати на захист Батьківщини.

Регіна Тодоренко може втратити дитину
Колишня Віталія Козловського розкрила секрет вагітної Регіни Тодоренко

Регіна не змінювала своєї позиції досить довго, а потім зізналася у тому, що вагітна, а також про те, що її мовчання зумовлене небезпекою для її шлюбу. Мовляв, вони з Владом Топаловим різної думки про ситуацію, і вона не озвучує свою позицію заради гармонії у шлюбі.

Колишня Віталія Козловського розкрила секрет вагітної Регіни Тодоренко

Колишня обраниця Віталія Козловського журналістка Раміна Есхакзай поділилася власною думкою стосовно зіркового подружжя, яке ховається від відповідальності у Москві. Зокрема вона заявила, що може передбачити подальшу поведінку зірки, яка буде прикриватися власної вагітністю.

Регіна Тодоренко виправдалася за своє мовчання з приводу війни в Україні
Колишня Віталія Козловського розкрила секрет вагітної Регіни Тодоренко

“Дуже класна відмазка, що в тебе чоловік – Влад Топалов. Я скажу так: Влад Топалов хамло і нар***ан. Тодоренко – це людина, яка нічого не розуміє і потім буде прикриватися тим, що була вагітною, – сказала вона. – У неї фінансування від [російського] каналу “Пятница”, вона співпрацює з “Первым каналом”, вона думає про свою ж*пу” Заявила журналістка ефірі 1+1.

Також Раміна зізналася, що тієї щирої прекрасної Регіни Тодоренко, яку знала вся країна, більше не існує.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".