34-річна Леся Нікітюк пояснила, як насправді ставиться до Тодоренко: “Є люди, які не можуть визначитися”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк висказаласястосовно Регіни Тодоренко, яка намагається всидіти на двох стільцях одночасно. Усі деталі в статті.

Регіна Тодоренко вже звикла до скандалів. Ситуація з мовчанням щодо України — не перший провал телеведучої, яка вперто намагається всидіти на двох стільцях. Свою позицію зірка пояснювала дуже просто: не хочу сваритися з Владом Топаловим, який має абсолютно полярну точку зору. І здається, що зірковому чоловік у Регіни абсолютно начхати на те, що в неї батьки в Україні.

Леся Нікітюк пояснила, як насправді ставиться до Тодоренко

Леся Нікітюк публічно засудила Регіну Тодоренко

Про поведінку Тодоренко висловилася ледве не кожна українська зірка. Вона, так би мовити, стала великим розчаруванням, адже справляла враження дуже ніжної, тендітної та щирої дівчини. В інтерв’ю Дмитру Гордону колишня подруга та колега Регіни Леся Нікітюк розповіла про своє ставлення до зірки.

“Бєдняков – молодець, допомагає”, — такою відповіддю телеведуча намагалася уникнути прямого засудження.

Але говорити саме про Тодоренко довелося.

“Зрадниця. Їдь до Маріуполя і там народжуй. Я можу сказати лише те, що люди, які не визначилися, які мовчать. Знаєте, коли дехто вибирає орел, а дехто вибирає решку. А дехто не може визначитися. Так ось я хочу звернутися до тих, хто не може визначитися – на ребрі довго не простоїш”

Варто відмітити, що раніше Коля Сєрга звинувачував Регіну не тільки у повній байдужості, але й зізнався, що навіть новина про смерть її колишнього не викликала в неї жодної реакції. Натомість Тодоренко звинуватила колишнього колегу у спробі хайпанути на ній. Тим часом Андрій Бєдняков, який активно засуджував Регіну, поховав свою матір, а її колишній продюсер Євген Синельников став свідком справжніх жахіть.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".