Зробіть все, щоб він був у вас: оверсайз шарф вас захистить від холоду і створить ваш неповторний стиль

Давно відомий вислів, що нове – це добре забуте старе працює бездоганно. Дістаємо з полиць широкі шерстяні в клітку, також плетені з товстої пряжі шарфи – цієї осені вони у тренді.

Шарф воістину геніальний винахід. Якби це зробив хтось із сучасників, то йому б мали присудити Нобелівську премію.

Але ні, історія шарфа сягає у давнину більше двох тисяч років. І походить він зі Стародавнього Китаю.

Яких тільки видозмін і застосувань з тих пір зазнав довгий шматок тканини один Бог знає. До нас він дійшов у різних формах − не лише в традиційній, як предмет, який захищає шию від холоду, але й як релігійний аксесуар і навіть як прикраса на сумочку.

Та все ж, найпопулярніше  використання шарфа є традиційне. Його зав’язують на шиї та накидають на плечі, щоб уберегти себе від холоду.

І модний осінній сезон 2020 все  ще  дозволяє нам насолодитися присутністю на наших плечах овесайз шарфів. (oversize – модна течія, яка водночас поєднує в собі недбалість з елегантністю, простоту з ексклюзивністю, практичність з оригінальністю).

Шерстяні у велику клітку; плетені з товстої вовняної нитки – однотонні і з поєднанням двох-трьох кольорів; з довгими китицями і без них; з використанням зоологічної теми, − підходить усе.

Так само носяться з усім: з тренчем, короткою шкіряною курткою типу байкерка, пальтом, курткою-пуховиком.

Шарф пасує також і чоловікам.

У його використанні все залежить від вашої фантазії і вашого особистого відчуття смаку.

То ж фантазуйте сміливіше! Любові  вам і тепла!

Схожі статті

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.