34-річна Леся Нікітюк розплакалася на очах всієї країни та пояснила, чому не виїхала за кордон: “Можу покинути”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому не стримала емоцій і почала ридати. Усі деталі в нашій статті.

За кінця лютого знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк показала себе, не просто як артистка, а як людина з великої літери. Зірка створила координаційний центр для волонтерів, кожного дня відвідує жінок, що готують для співвітчизників, заходить в гості до малюків у притулку і не забуває розважати українців смішними піснями. Навіть важко уявити, як усе це встигає робити одна людина.

Леся Нікітюк розплакалася на очах всієї країни

Але і Леся Іванівна не залізна. Раніше вона розповідала про те, що розплакалася на очах фанатів, які хотіли взяти в неї автограф. Тоді молоді люди почали її заспокоювати і сказали, що мовляв якщо навіть Леся буде плакати, то тоді надія втрачена. Це дало телеведучій сил рухатися далі.

Леся Нікітюк розплакалася на очах всієї країни. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Тепер же Леся Іванівна дала ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому пояснила, звідки в неї такий бойовий дух та небажання покидати своїх співвітчизників за жодних умов.

“Люди зробили мене тою, ким я зараз є. Як я можу їх покинути?”, – пояснила Нікітюк.

Цією фразою вона дала зрозуміти, що дуже вдячна власній аудиторії за те, що вони її обрали, а також почуття зобов’язаності перед тими, хто допоміг їй стати тим, ким вона є зараз.

Нагадуємо, що не так давно Нікітюк давала інтерв’ю Дмитру Гордону, в якому закликала українських чоловіків повертатися додому, адже вона хоче вийти заміж, і в неї має бути вибір. Це зізнання розчулило її фанатів, які мріють про особисте щастя для Лесі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".