Марія Яремчук та Олександр Пономарьов більше не спілкуються? Після скандалу “пара” тримається на відстані

Історія стосунків Марії Яремчук та Олександра Пономарьова вельми цікава. Зірки дуже тісно співпрацювали, а потім повністю зникли з інфополя.

Коли красуня Марія Яремчук з’явилася на українській сцені, погляди аудиторії були направлені лише в її сторону. Талановита та неймовірно вродлива спадкоємиця Назарія Яремчука досягла визнання у вельми короткі терміни. Зовсім не дивно, що фанати мріяли побачити її у парі з кимось гідним її уваги, так само талановитим та привабливим.

Марія Яремчук та Олександр Пономарьов більше не спілкуються

Декілька років тому розпочалося співробітництво Марії та Олександра Пономарьова, яке дало початок пліткам про їхнє кохання. Так, мережею ширилися чутки про те, що між артистами бурхливий роман.

Роман Марії Яремчук і Олександра Пономарьова
Марія Яремчук та Олександр Пономарьов більше не спілкуються

Але завершилося усе відвертим скандалом. Олександр Пономарьов вирішив привернути ще більше уваги до їхнього дуету і заявив пресі, що знаходиться у романтичних стосунках з Яремчук.

Коли дівчина почула від журналістів питання про те, чи правда це, не приховуючи емоцій, відповіла, що це неправда. Щоб уникнути незручної ситуації Олександр Пономарьов згодом заявив, що це був лише жарт, який представники преси просто не зрозуміли. Однак співробітництво артистів після цього швидко зупинилося, а Марія та Олександр до цього дня не підписані один на одного в соціальній мережі Instagram. Тобто взагалі не підтримують зв’язку.

Марія Яремчук та Олександр Пономарьов більше не спілкуються. Скріншот пошукового запиту у підписках співачки

Варто відмітити, що у підписках у Марії Яремчук майже увесь український бомонд, але для Пономарьова там не знайшлося місця.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".