Alyona Alyona виїхала з України: що підштовхнуло артистку прийняти таке складне та доленосне рішення

Волонтери дуже багато допомагають захисникам наближати перемогу України. Їхня діяльність гідна поваги. Волонтерами стають не лише прості українці, а й представники шоубізнесу

Події 24 лютого 2022 року, що сталися в Україні, перевернули життя багатьом українцям. Це також зачепило і представників шоубізнесу. До цієї дати зірки планували концерти по Україні та за кордоном, інші думали поїхати у відпустку. Ця дата стала рубіконом у житті. Зірки також стали на захист Батьківщини. Багато хто вступив до ЗСУ та тероборони, інші почали їздити країною та підіймати бойовий дух захисникам своїми концертами. Треті стали волонтерами. Так українська реп-виконавиця Alyona Alyona спочатку допомагала наближати перемогу та стала волонтером.

alyona alyona розповіла про втрату
Alyona Alyona прийняла для себе рішення виїхати за кордон, та давати там благодійні концерти

Співачка комплектувала необхідні для захисників медикаменти. У міру своїх фінансових можливостей вона допомагала нужденним. Однак через час кількість тих, хто потребує, збільшилася, а допомогти їм Alyona Alyona вже не змогла, оскільки гроші закінчувалися. Тому співачка прийняла для себе рішення виїхати за кордон та давати там благодійні концерти та допомагати Україні. Це те, що Alyona Alyona вміє добре робити. Хоча в перші дні після подій 24 лютого 2022 вона і думати не могла про те, щоб складати пісні – не було настрою і натхнення. Співачка іноді писала вірші. На своїй сторінці в інстаграмі Alyona Alyona прокоментувала своє рішення виїхати з України за кордон. Просто вона хоче бути корисною для своєї країни. І хоча для неї це було складне рішення – співачка його ухвалила. Звичайно, коли вона була волонтером, то їй допомагали люди, які хотіли наблизити перемогу України. Проте, як сказала Alyona, Alyona у неї рука не підіймалася брати в них останню копійку, які ті відривали від своєї сім’ї.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".