35-річний Олексій Дурнєв показав сухпайок росіян, який не зміг навіть проковтнути: “Мама таке собаці брала”

Відомий український блогер Олексій Дурнєв зняв новий випуск власного YouTube-шоу "Їжа Дурнєва", у якому показав сухпайки росіян, але проковтнути ці харчі не зміг.

Біографія Олексія Дурнєв бере свій початок з Маріуполя, де він народився у 1986 році.

Там він закінчив школу, після чого вступив до Харківського університету радіоелектроніки, але працювати за фахом не захотів.

Маючи іскрометне почуття гумору, хлопець вирішив спробувати свої сили в журналістиці, а у 2011-му про нього дізналася широка публіка – на телеканалі ТЕТ вийшло авторське шоу Олексія під назвою “Дурнєв+1”.

Разом зі співведучою Дашею Ши вони ставили зірок шоу-бізнесу у незручне становище своїми питаннями.

Проєкт здобув широку популярність, а після його закриття Дурнєв зайнявся блогерською діяльністю.

Олексій Дурнєв показав сухпайок росіян, який не зміг навіть проковтнути
Олексій Дурнєв показав сухпайок росіян, який не зміг навіть проковтнути

Зараз він активно веде Інстаграм, а також власний YouTube-канал, де днями з’явився новий випуск шоу “Їжа Дурнєва”, у якому на огляд до блогера і його гості, стендап-комікеси Валерії Мандзюк, потрапили сухпайки росіян.

Так, спроба скуштувати “фарш ковбасний аматорський” виявилася невдалою – Олексій виплюнув його одразу і сказав, що йому це нагадує:

“Це якщо прийти в магазин та купити дешеву ковбасу. У мене мама таке собаці брала”.

Є в наборі і бекон, який, на смак блогера, складається з жиру, свинячої шкіри ті ароматизаторів, а паштети взагалі немов котячі. Єдине, що ще хоч якось можна їсти – яблучне пюре.

На порівнянні у героїв статті також був український пайок, де є борщ, бобові, каша з м’ясом і солодким перцем та не тільки. Ця їжа виявилася справді смачною.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".