Оля Цибульська зізналася про поповнення в родині: у маленького Нестора народився братик або сестричка

Відома українська співачка Оля Цибульська вперше розповіла про те, що нещодавно в її родині відбулося поповнення. Хто народився, дізнайтеся в нашій статті.

Нещодавно відома українська співачка Ольга Цибульська дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, в якому розповіла, що нещодавно в її зірковій родині відбулося довгоочікуване поповнення. У її сина Нестора з’явилася сестричка.

Оля Цибульська зізналася про поповнення в родині

Так, артистка вийшла на зв’язок з пресою, щоб розповісти про жахи, які довелося пережити її сім’ї. Зокрема Ольга зізналася, що декілька днів не знала, чи живі її батьки. Коли артистка говорила про це журналістам, вона не змогла стримати сліз і сховала обличчя руками.

Ольга Цибульська повідомила про поповнення в родині

Не приховалося і те, що у Цибульської насправді свято. У співачки народилася племінниця, яку назвали Міланкою.

“Дружина брата також під обстрілами, під бомбами народила у Броварах Міланку. Так що ми тішимося племінницею”

Необхідно відзначити, що співачка дійсно дуже важко переживає усе, що відбулося з нею та її рідними. Під час інтерв’ю вона неодноразово проливала сльози і намагалася заспокоїтися. Сильний удар їй наніс той факт, що вона декілька днів очікувала на дзвінок від батьків з Ірпені, до яких не могла додзвонитися самостійно. На щастя, їм вдалося врятуватися, але їхня домівка повністю зруйнована. Нещодавно Цибульська відвідала дім та показала, що залишилося від колись повного тепла та затишку будинку.

Також Оля дуже боялася виїжджати разом з дитиною з міста. Артистка була нажахана загрозою смерті і дуже хвилювалася за маленького Нестора. Про свого чоловіка Ольга як завжди розповідала небагато, так як намагається вберегти його від публічного життя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".