Яка ви собака по знаку Зодіаку

Кожна собака має особливий та індивідуальний характер і поведінку, подібно до людей. Тому між ними можна провести певну аналогію. Хочете дізнатись, яка ви собака по знаку Зодіаку? Хутчіш читайте гороскоп!

Козеріг — німецька вівчарка 

Німецька вівчарка

Ця собака вважається еталонною службовою собакою. Їм потрібна робота та обов’язки, адже без них вони втрачають сенс життя. Козероги також трудолюбивий знак Зодіаку і не бачать свого життя без планів, роботи чи бізнесу.  

Водолій — джекрассел-тер’єр 

Джек-рассел-тер’єр

Ця собака дуже активна, з відмінною реакцією та безкінечною енергією. До того ж, це мисливська собака і вона не боїться кинутись в бій, щоб досягти своєї мети, як і Вололії.  

Риби — афганський хорт 

Афганський хорт

Надзвичайно красива горда собака. Вони більш подібні до котиків, які не будуть бігати за людьми. У цьому випадку люди бігають за цією собакою. Подібно Рибам, які не будуть лізти у ваші справи, якщо ви самі того не захочете.  

Овен — алабай 

Алабай

Ця собака ніколи не підведе свого хазяїна. Вони сповнені сил, мужності та почуття гідності. Якщо алабай чогось захотів, то так воно і буде. З Овнам те ж саме.  

Телець — басет-гаунд 

Басет-гаунд

Вважається, що ця собака може поводити себе нерозумно. Тому досить часто вони не піддаються дресировці. Вони роблять те, що хочуть і не звертають уваги на думку інших. Тут прослідковується схожість з Тільцями.  

Близнюки — сибірський хаскі 

Сибірський хаскі

Ці собаки виглядають суворими але надзвичайно красивими. До того ж, вони доброзичливі і раді прийти на допомогу. Як і Близнюки.  

Рак — коллі 

Коллі

Ця собака взагалі вважаються багатофункціональною. Вона може швидко прийти на допомогу і рятувати людей, а може вірно служити своєму хазяїнові до кінця життя. Такі ж віддані та добрі як Раки.  

Лев — йоркширський тер’єр 

Йоркширський тер’єр

Це гламурна собачка, яка любить себе показати. Лев також любить бути у центрі уваги, тому вони чимось схожі між собою.  

Діва — різеншнауцер 

Різеншнауцер

Це сильні, швидкі та хитрі собаки. Їх складно обдурити, подібно до Дів, яких не обведеш круг пальця просто так.  

Терези — чихуахуа 

Чихуахуа

Така маленька, чудова собачка, яка завжди потребує тепла та догляду. Своєю тендітністю чимось нагадує Терез.  

Скорпіон — доберман 

Доберман

Божевільна і неймовірно красива собака. До своєї мети дістанеться за будь-яку ціну, як і Скорпіон.  

Стрілець — стаффордширський тер’єр 

Стаффордширський тер’єр

Ця собака — найкращий у світі компаньйон. Вони втілюють в собі доброту, позитив і хороший настрій. Саме цим схожа на Стрільців.  

Схожі статті

Прогноз на 5 квітня 2024 по Таро: як привернути удачу у свій дім та чого уникати, щоб не втратити гроші

Завдяки картам можна встановити не тільки те, яким буде майбутнє у конкретних людей, але і зробити прогноз для всіх на певний день. Що чекає нас 5 квітня?

Нумерологічний прогноз на 4 квітня 2024 року: кому числа подарують гроші та удачу, а кому лише розчарування?

Номерологічний прогноз — це один з методів виявлення своїх сильних та слабких сторін, а також передбачення, яке формулюється через поєднання чисел.

Гороскоп на 3 квітня 2024 року для всіх знаків зодіаку: Водолії зосередяться на здоровʼї, а Риби на коханні

Цей день буде доволі плідним в багатьох сферах, але найбільшого результату ви зможете досягти, якщо будете присвячувати його сім'ї. Деталі в матеріалі.

Можуть виникнути неочікувані ситуації та затримки: китайський гороскоп на 2 квітня 2024 для всіх знаків

Цей день буде здебільшого приємним та легким абсолютно для всіх знаків зодіаку. Втім, комусь пощастить набагато більше, а комусь відповідно менше.

Гороскоп на квітень за картами Таро для всіх знаків Зодіаку: Ракам – час із рідними, Овнам – прояв талантів

Квітень дасть абсолютно усім знаком неймовірну кількість можливостей, при цьому абсолютно в усіх сферах. Але комусь пощастить більше, а комусь менше.

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.