41-річний Алан Бадоєв поділився з каналом 1+1 своїми планами на найближчий час: “Хочу повернути дітям казку”

У цей непростий для України час дуже страждають діти. Вони перестали посміхатися і вірити у чудеса. Вони з тривогою дивляться на небо і їхній сміх не лунає на дитячих майданчиках

Події після 24 лютого 2022 року сколихнули весь світ. Тепер маку з лиця Росії було зірвано і всі побачили, що являє собою російське керівництво. Також всі зрозуміли, на якому боці перебуває більшість російських представників шоубізнесу. Є, звісно, ​​і винятки. Так Максим Галкін та Макаревич засудили російські дії в Україні після 24 лютого 2022 року. Однак вони зіткнулися з гоніннями російської влади та засобів масової інформації, які на 100% підпорядковані керівництву росії. Побачивши, що сталося в Україні Алан Бадоєв заявив, що після перемоги України він сприятиме підняттю українського культурного фонду. Алан Бадоєв раніше заявив, що він помилявся колись, хотів стерти кордон між Україною та російською федерацією.

Алан Бадоєв: “Я хочу повернути їм казку, хочу повернути їм мрію у тому, що й дитинство недоторканно.”

Алан Бадоєв сьогодні ділиться планами, що він робитиме після перемоги України над росією. Він хоче реалізувати дві цілі. Алан Бадоєв хоче створити культурну стіну між Україною та РФ. Як сказав Алан Бадоєв, зараз дуже важливо показати всім країнам потенціал українського народу, а також його культуру та звичаї. Потрібно показати, що українці та росіяни відрізняються один від одного. Алан Бадоєв пропонує створити кінофільми та візуальні міфи, щоб показати різницю між нами. Друге завдання, яке поставив перед собою Алан Бадоєв – це зробити так, щоб українські діти знову повірили у чаклунство у хорошому розумінні цього слова та повірили у казки. Як сказав Алан Бадоєв: “Я хочу повернути їм казку, хочу повернути їм мрію у тому, що й дитинство недоторканно.” Тому Алан Бадоєв, як і всі українці, з нетерпінням чекає на перемогу України в протистоянні з росією. За допомогою підтримки демократичних країн та всього прогресивного людства Україна безперечно здобуде перемогу. Слава Україні!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".