Дончанка Лілія Подкопаєва викрила всі фейки про рідне місто і довела, що всі 8 років воно стояло цілим (Фото)

Лілія Подкопаєва походить з міста Донецьк, інформація про яке останні роки слугувало спекуляцією з боку рф. Спортсменка мовчати не стала і показала правду.

У далекому 2014 році місто Донецьк та Луганськ, на жаль, лишилися під окупацією. Життя там завмерло: на “Донбас Арену” більше не приїздили світові зірки, не проводилися футбольні матчі. Розвиток лишився на довоєнному рівні. Втім, вже у 2022 році рф почала звинувачувати Україну, що начебто саме наша держава винна у всіх бідах невизнаних квазі-республік ЛДНР.

Головним у риториці агресора стала маніпуляція ще й тим, що буцім-то наша країна свідомо 8 років руйнує міста Донбасу. Гімнастка Лілія Подкопаєва не змогла змовчати. Вона на своїй власній сторінці показала правду про рідний Донецьк і порівняла його з нинішнім Маріуполем:

“1.На першому фото: Донецьк, який українська армія “знищувала” останні 8 років.
2.На другому фото: Маріуполь, який російська армія “звільняє” 2-й місяць”, – написала спортсменка.

Знаменитість також звертає увагу, що колись квітучий Маріуполь нині потребує негайної допомоги. Місто з перших днів попало під удар орків. Відомо, що нині там немає жодного вцілілого будинку. Досі невідомо, скільки насправді містян не стало у живих там.

Лілія також зняла відео на підтримку міста. Вона англійською зазначила, що там досі перебувають цивільні мешканці, яких необхідно евакуювати, які лишилися медикаментів, нормального доступу до води та їжі. Крім того, олімпійська гордість відзначила героїчну боротьбу захисників з “Азову”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".