48-річна Наталія Мосейчук раптово заговорила про милосердя до противника: “Ми люди”. Чому змінила ставлення?

Наталія Мосейчук завжди пишалася своєю патріотичною позицією, втім нещодавно зірка випустила інтерв'ю, у дописі до якого розповіла про милосердя до ворога.

Яскрава і неповторна ведуча Наталія Мосейчук завжди позиціювала себе, як справжня патріотка. Її роботи були присвячені політичному життю в Україні, а ще суспільним перипетіям у нашій країні. Зараз вона активно веде свій канал на Ютубі.

Нещодавно знаменитість вирішила торкнутися дуже специфічної та неоднозначної теми- ставлення до головного ворога держави у нинішні часи. У новому інтерв’ю поговорила зірка з блогером Володимиром Золкіним, який спілкується з полоненими:

“Сьогодні я познайомилася з Володимиром Золкіним. З 24 лютого він зі звичайного блогера перетворився на людину, що робить неймовірно важку, але потрібну роботу. Володимир бере інтерв’ю у ворога. У полонених рф. Я переслухала десятки його розмов. І для мене вони – фрагменти милосердя. Рівно такого, яке ми можемо собі дозволити. І навіть більше, ніж ми можемо дозволити після Бучі, Ірпеня, Чернігова, Маріуполя, Краматорська”

Зірка закцентувала увагу на тому, що ми, українці, тим і відрізняємося від противника, що можемо бути милосердними навіть у критичних ситуаціях, навіть, коли беремо у полон ворогів. Наталія також зазначила, що ошелешена рівнем затьмареності свідомості та кількістю ненормативної лексики у російських мам, яким дзвонять їхні діти з полону.

“Ми – люди і людяність – це те, що росіяни мають про нас запам’ятати”, – наголосила ведуча.

Також Мосейчук розповіла, що з ворожим світом не змогла б спілкуватися, але продовжує робити мирні заклики не за ради тих, що прийшли до нас із зброєю, а лише для того, щоб наші хлопці вижили.

Схожі статті