Олю Полякову і Тоню Матвієнко чекають довгі суди? Зірки влипли у грандіозний скандал: “Закони в Україні працюють”

Відомі українські співачки Оля Полякова та Тоня Матвієнко виконали композиції, права на які їм не належить. Тепер на артисток чекають чудові розбірки.

В Україні непрості часи, і українські знаменитості намагаються внести свій культурний внесок у боротьбу. Зокрема, Оля Полякова активно подорожує різноманітними країнами і виступає на засадах благочинності.

Для Олі Полякової найголовніше, щоб доньки бачили у ній захист
Олю Полякову і Тоню Матвієнко чекають довгі суди

Тоня Матвієнко також ніколи не була осторонь і залюбки бралася за композиції, які розповідають про непросту історію українського народу. Втім, нещодавно обидвом артисткам прилетіло звідки не чекали.

Олю Полякову і Тоню Матвієнко чекають довгі суди

Тоня Матвієнко розповіла про велику російську культуру
Олю Полякову і Тоню Матвієнко чекають довгі суди

Так, українська співачка Оксана Білозір створила публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook, у якій попередила Олю Полякову і Тоню Матвієнко щодо їхніх виступів, у яких прозвучали пісні, інтелектуальні права до яких їм не належать. Тобто насправді знаменитості не мали ніякого права виконувати їх перед великою аудиторією.

Артистка м’яко натякнула, що якщо справа не зрушить з місця, то дійде до судів.

“Мені, звичайно, приємно, що багатьом з вас подобаються пісні, які я виконую, але, щоб вже так нахабно їх переспівувати. Попри авторське право, інтелектуальні права, прожите мною моє життя в моїх піснях … невже не вистачає творчої фантазії і свого креативного мислення? Нагадую, що війна війною, а закони в Україні працюють! Хочете отримувати листи-щастя?”- звернулася до артисток Білозір.

Варто відмітити, що в репертуарі, наприклад, Олі Полякової дійсно немає композицій, які вона могла б виконувати у скрутні для її Батьківщини часи. Тому для артисток випала прекрасна нагода створити хвти, у яких на даний момент в Україні є потреба.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".