Остапчук, Горняк і діти: Олена Войченко вразила відвертістю

Олена Войченко розкрила правду про зустрічі шоумена з дітьми.

Олена Войченко вражає підписників змінами у житті після розлучення з Володимиром Остапчуком. І хоча вони продовжують підтримувати відносини і разом виховують спільних дітей, між ними виникають конфлікти.

У одному з інтерв’ю для Ютуб-каналу Олена Войченко розповіла, що шоумен Володимир Остапчук зустрічався з дітьми виключно для того, щоб зробити селфі і похвалитися у мережі.

Володимир Остапчук з дітьми
Володимир Остапчук з дітьми

Окрім цього перекладачка зауважила, що телеведучий зрадив її двічі. Вперше, коли на проекті “Танці з зірками” зізнавався Олені в коханні, а сам вже крутив роман з Христиною. Вдруге, коли кинув родину заради нової коханої.

Щодо новоспеченого подружжя, то у сторіз в Instagram Христина зауважила, що хоче бачити дітей Володимира і Олени у них вдома. Також вона зазначила, що любить Емілію та Евана, дітей шоумена від першого шлюбу.

На думку нової дружини Володимира Остапчука, Олена Войченко досі не може заспокоїтися і перебороти особисті образи. Така версія виникла, оскільки, за словами Христини Горняк, колишня дружина шоумена не дозволяє дітям приходити до них в гості.

У коментарях під одним з дописів, прихильники нотаріуски розділилися на два табори. Одні вважали ситуацію нормальною і підтримували Христина. Проте знайшлися і такі, хто відверто не розумів такого вчинку. Вони засуджували пару, яка виставляє щастя у мережу, де це можуть побачити діти. Були і ті, хто дотримувався нейтральної позиції.

Сам винуватець ситуації зауважує, що не зобов’язаний звітувати перед колишньою дружиною про вчинки. І, звісно, не мусить приховувати особисте щастя заради спокою Олени Войченко. Він розповів, що матеріально повністю забезпечив дітей відпочинком і дуже хоче з ними бачитися.

Час покаже як насправдіскладуться відносини між родинами. Лишається сподіватися, що обійдеться без нових драм.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".