Вагітну Настю Каменських викрили фанати: співачка не змогла приховати майбутнє поповнення і засвітила живіт

Відома українська співачка Настя Каменських знову сколихнула мережу та спричинила плітки про її можливу вагітність. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

З кінця лютого Настя Каменських та Потап знаходилися далеко від України. Зіркова пара обрала у якості прихистку Іспанію, куди рушила задовго до страшних подій. Пара досі підлягає критиці від аудиторії, але все одно намагається внести щось у перемогу.

Так, нещодавно Настя Каменських повідомила про колаборацію з Black Eyed Peas. Співачка виступала разом з музичним гуртом у підтримку України. Та же засвітився і її чоловік Потап, місцеположення якого журналісти не могли з’ясувати тривалий час.

Вагітну Настю Каменських викрили фанати

Варто відмітити, що для виступу Настя обрала жовто-блакитний тренч, який невигідно підкреслив її фігуру. Мабуть саме це і стало причиною пліток про її вагітність, які знову поширилися в мережі.

У коментарях з’явилося повно здогадок про те, що пара очікує на поповнення. Там же можна знайти докори Олексію Потапенко, який не поспішає боронити свою країну, розважається в Сполучених Штатах Америки.

Вагітну Настю Каменських викрили фанати. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Нагадуємо, що минулого року зіркова пара давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що дуже хоче дітей. Причину, за якої обидва не змогли реалізувати свою мрію Потап і Настя замовчали. Але продюсер запевняє, що хоча багатодітну родину і не відступається від цього бажання.

На питання журналістів, чому Настя Каменських досі не змогла подарувати Потапу спадкоємця, обидва зсилаються на волю Господа. Тож вона ти не полишають надії дізнатися про те, що Каменських виношує дитя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".