Лілія Ребрик показала, як виписалася з пологового будинку і похизувалася новонародженою донькою: “Наше сонечко”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик потішила своїх фанатів кадрами з пологового будинку, з якого вона забрала свою донечку донечку Поліну.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик встигла реалізуватися не тільки, як успішна тележурналістка та акторка, але і як дружина та мати. Близько 10 років тому вона зустріла свого коханого чоловіка Андрія Дикого, і з тих пір вони будують своє щастя та сімейне гніздечко. Пара володіла елітною квартирою в центрі Києва, а також заміським будинком, куди переїжджала на вихідні та канікули. Їхні сімейні знімки змушували заздрити хейтерів, а також закохували в себе ще більше тих, хто і так шанував їхню творчість.

На превеликий жаль, все змінилося наприкінці лютого.

Лілія Ребрик показала, як виписалася з пологового будинку

Шокована від усього, що відбувалося Лілія Ребрик забрала дітей та евакуювалася до будинку батьків. Тривалий час вона не працювала, але декілька тижнів тому повідомила про те, що повертається у ранкову програму. Втім тепер вона не виходить, як раніше у студії, а веде ефіри зі своєї спальні.

А 30 квітня її маленька донечка Поліна святкує свій день народження. Зіркова мама намагалася створити для неї позитивні привітання, але вони все одно були затьмарені усім пережитим сім’єю.

Лілія дуже засмучена, що її дитина знає речі, які не можуть усвідомити та пережити навіть дорослі люди.

Публікація з’явилася на особистій сторінці Ребрик в соціальній мережі Instagram нещодавно, а також містила кадри та фотографії з новонародженою Поліною, яку тільки-но виписали з пологового будинку разом із зірковою мамою. Кадри є ексклюзивними і не можуть залишити байдужим нікого.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".