Кондратюк не витримав і поставив на місце Канделакі, яка накинулася на Анджеліну Джолі: “Краще бути безмозкою”

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк не витримав і поставив на місце Тіну Канделакі, яка публічно накинулася на Анджеліну Джолі. Усі деталі в статті.

30 квітня мережа вибухнула від новини про те, що голлівудська зірка Анджеліна Джолі приїхала до Львова. Знаменитість шокувала раптовою появою місцевих, які побачили її у кав’ярні, а потім відео за її участю, в якому вона біжить до бомбосховища, розлетілося світом.

Вочевидь, Тіні Канделакі, яка була шанувальницею Анджеліни стало неприємно, адже вона публічно почала звинувачувати зірку у лицемірстві. Журналістка і світова знаменитість опинилися по різні сторони барикад.

Нагадуємо, що акторка є послом доброї волі ООН і все своє життя займається допомогою біженцям від крупних військових та політичних конфліктів. Тому її поява була вельми очікуваною у зв’язку з кількістю українських біженців.

Ігор Кондратюк не витримав і поставив на місце Канделакі, яка накинулася на Анджеліну Джолі

Однак, Канделакі вирішила доречним звинувачувати Анджеліну в тому, що вона 8 років тому не поїхала до України так само. Ігор Кондратюк не витримав і емоційно прокоментував поведінку російської журналістки, яка почала переходити усілякі існуючі межі. Відповідні коментарі можна знайти на його особисті сторінці в соціальній мережі Facebook.

Ігор Кондратюк не витримав і поставив на місце Канделакі, яка накинулася на Анджеліну Джолі. Скріншот коментарів під публікацією продюсера

“У Тіни, безумовно, були мізки. Колись. Але коли Росія дала зрозуміти, що їй, Тіні, краще бути безмозкою ***, вона погодилась”

Таким чином Ігор Кондратюк наполягає на версії, що Канделакі прекрасно розуміє, що відбувається і знає правду, але робить вигляд, що все навпаки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".