Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару, якого вона ховала понад 20 років: повна протилежність покійного Анатолія

Легендарна українська співачка Софія Ротару стверджує, що була заміжня лише раз, але преса вважає зовсім інакше. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару пережила не менш легендарне кохання. Після смерті свого єдиного чоловіка Анатолія Євдокименка, вона довго не могла прийти до тями. Однак преса почала порпатися у її минулому, і знайшла факти, які можуть свідчити про те, що до заміжжя з Анатолієм Ротару перебувала у цивільному шлюбі з іншим чоловіком.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару, якого вона приховувала понад 20 років

Його ім’я — Володимир Івасюк і він був відомим українським композитором, який подарував успішний підйом у кар’єрі Софії Михайлівні.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару, якого вона приховувала понад 20 років

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару, якого вона приховувала понад 20 років

Так, архів легенди естради ховає велику кількість спільних фотографій з композитором, який написав головні хіти для її репертуару. Подейкували, що зірка навіть народила від Володимира дитину. Мовляв, дівчинку досі приховують від публіки. Якось у Ротару викрали малюка д метою отримання викупу. Країною розповсюдилася інформація, що нібито була викрадена саме дівчинка.

Але Ротару внесла в ясність в ситуацію — загубився саме Руслан (син Софії Ротару та Анатолія Євдокименка). Натомість спростування чуток про те, що вона була у шлюбі з Івасюком так і не прозвучало.

Варто відмітити, що зірка зізнавалася про те, що в неї безліч секретів, які не призначені для вух публіки. І ба більше, Софія Михайлівна пообіцяла, що відкриє їх тоді, коли піде зі сцени. Шанувальники досі чекають сенсацій від зірки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".