Олена Мозгова показала всіх своїх дітей і розповіла, чому донька від Пономарьова вирішила з нею не жити

Олена Мозгова може сміливо називати себе багатодітною матір'ю, адже вона виховала двох донечок-красунь та піклується про маленьку крихітку від Девіда Аксельрода.

Олена Мозгова – одна з небагатьох зірок, яка змогла віртуозно поєднати роботу та материнство. Знаменитість нещодавно опублікувала світлину, де показала всіх своїх красунечок, яких старанно виховувала.

“Так сьогодні забігалась, що і забула про Свято! А у мене воно потрійне! День Донечки! У мене три красуні! Фото не дуже свіже, старші живуть і працють в іншій країні і всі ці ковіди з локдаунами, а тепер війна не дають можливості нам зустрітись і зробити, нарешті, нове спільне фото”, – прокоментувала Олена.

Так сьогодні забігалась, що і забула про Свято! А у мене воно потрійне! День Донечки! У мене три красуні! Фото не дуже…

Опубликовано Оленой Мозговой Понедельник, 25 апреля 2022 г.

Старшій дитині 28 років. Її звати Зоя. Про тата дівчини відомо небагато. Зі слів Мозгової його звали Дмитро і, коли дочці було 4 роки, він пішов з життя. Вихованням Зої згодом займеться Олександр Пономарьов.
Наступною народилася маленька Євгенія. Для співака вона стала первістком. У дорослому віці вона свідомо обрала життя закордоном, як і її зведена сестра. До речі, саме через це з мамою дівчата не можуть побачитися.
Проте, Олена зазначає, що щиро сподівається, що скоро всі зустрінуться:
“Але Перемога вже близько, вірю у це всім серцем! І ми обов’язково зустрінемось і зробимо цілу фотосесію з моїми трьома красунями! і ще мамулю мою візьмем, щоб всі дівчата “мозгових” сортів були на одній фотографії”
Сама Олена зараз у Києві, няньчить найменшу дитину Соломію, яка народилася у лютому 2015 роуц.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".