Імпозантний красень з депутатським мандатом: як виглядає колишній чоловік Осадчої, якому вона народила первістка

Ще досить юна та невідома Катя Осадча зустріла українського політика і вирішила, що він може стати її супутником по життю. Як виглядає колишній чоловік телеведучої?

Коли відома українська телеведуча Катя Осадча розвивала свою модельну кар’єру, вона зустріла українського депутата Олега Поліщука, який був набагато старший за неї. Через невеличкий проміжок часу пара вирішила побратися, а згодом в них народився первісток Ілля.

Як виглядає колишній чоловік Осадчої, якому вона народила первістка

Катя Осадча і Олег Поліщук
Як виглядає колишній чоловік Осадчої, якому вона народила первістка

Подружжя прожило разом недовго, і вже через декілька років Катя зрозуміла, що настала пора розлучатися. Згодом зірка зізнавалася, що вони були занадто різними в усіх сферах. Він був старший за неї, мав абсолютно інші інтереси, займався здебільшого кар’єрою і майже не бував вдома. Тож пара вирішила, що їхні шляхи насправді вже давно розійшлися. Маленький син спочатку залишився жити з мамою, а в досить свідомому віці перебрався до батька.

Як виглядає колишній чоловік Осадчої, якому вона народила первістка. Олег Поліщук з сином Іллею

Олег через декілька років знайшов своє щастя з іншою, а Катерина вийшла заміж вдруге лише через 10 років, за Юрія Горбунова. Варто відмітити, що зірка в інтерв’ю завжди говорила про те, що єдине, що змусить її знову побратися — це народження дитини. І варто відмітити, вона не збрехала. Катя вийшла заміж, будучи вагітною від телеведучого.

Зараз вона виховує двох маленьких синів, а свого старшого сина Іллю Поліщука нещодавно відправила на навчання закордон. Хлопець закінчив елітний освітній заклад і вражає своєю схожістю з зірковою матір’ю.

Цілком імовірно, що Катерина Осадча знову стане мамою, адже телеведуча мрії народити дівчинку.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".