Володимир Ярославський нарешті зробив пропозицію Ользі Мартиновській: “З любов’ю” – коли буде весілля?

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська давно заінтригували своїх прихильників історію про свої стосунки. Нещодавно зірка оголосила, що отримала довгоочікувану пропозицію.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський популярні кулінари, яких давно вважають парочкою. Знаменитості те й роблять, що публікують спільні світлини, де обіймаються, тримаються за руки. Неможливо не повірити, що між ними немає почуттів.

Нещодавно стало відомо, що Ольга отримала від Володимира нестандартну пропозицію. Про це вона розповіла у себе на сторінці в Інстаграмі.

“Вова зробив мені пропозицію. І я не змогла від неї відмовитися!
Однак давайте про все по порядку.
24 лютого розділило наші життя на “до” та “після”. Війна вперто намагалася знищити наші мрії, плани, бажання, нас. Але в ДНК українців — сміливість. Тому навіть у найважчі часи мріяти — свого роду терапія”, – поділилася зірка.

Проте, виявилося, що мова іде зовсім не про весілля. Ольга пояснила, що їй зараз не до заміжжя.

“…планували написати ще одну кулінарну книгу. Тому що вміємо створювати з любов’ю. Тому що наш перший доробок став бестселером, і 70% його тиражу було розпродано ще за передзамовленням — до офіційного виходу у світ”, – розкрила правдиву мету пропозиції кулінарка.

Нагадаємо, що Ольга Мартиновська у 2015 виходила заміж. Її обранцем став колега Іван Кобець. Шлюб не витримав і стосунки пара вирішила розірвати у 2020 році. У колишнього подружжя є донька Віра, яка наразі проживає з мамою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".